Om meg og manuellterapi

Hei og velkommen!

Jeg setter stor pris på at du besøker nettsiden min. Her vil jeg komme med nye og forhåpentligvis interessante innlegg og tips om fysioterapi/manuellterapi og trening. Målet mitt med denne siden er å informere og gi tips og råd som kan være nyttige enten du jobber innenfor helsebransjen, eller bare ønsker å lære mer om fysioterapi og trening.

Her kan du lese mer om hva en manuellterapeut er.

Jeg jobber på Paradis Fysioterapi og Manuellterapi , Tjernvegen 30, 5232 Paradis, og om du ønsker en konsultasjon er det best om du sender sms tl 46525739 eller epost til martinhanstvedt@gmail.com.

For de som skulle være interessert, her er litt om meg:martinhanstvedt

I 2014 fullførte jeg Master of Musculoskeletal Physiotherapy ved University of Queensland, Australia. Ved å fullføre et år der nede og et veiledningsår som Manuellterapistudent ved Tiller Fysioterapi og Manuellterapi, ble jeg januar 2016 ferdig utdannet Manuellterapeut, som er en videreutdanning som fører til at man blir primærkontakt med rett til å sykemelde og henvise til røntgen, MR og CT.

Etter dette jobbet jeg på Fysioterapisenteret i Bergen, Fjell Manuellterapi og Idrettsmedisinsk avdeling på Brann stadion der jeg hovedsakelig jobbet med toppidrettsutøvere.

Jeg er utdannet fysioterapeut etter å ha fullført Bachelor i Fysioterapi ved Høgskolen i Bergen. Etter dette jobbet jeg som fysioterapeut og konsulent for Førevar AS, ved Toppidrettsgymnaset Tertnes, Klinikk for Alle og Back To Start. Tidligere har jeg jobbet i turnustjeneste ved Haugesund sykehus ved medisinsk avdeling og i kommunehelsetjenesten i Suldal.

I etterkant av utdanningen har jeg også gjennomført flere kurs innenfor funksjonell kognitiv rehabilitering med fokus på ryggplager, manipulasjon, løping, motiverende intervju, dry needling,  slyngetrening, og innleggssåler. Ved siden av dette har jeg holdt foredrag om styrketrening, rygghelse, motivasjon for fysisk aktivitet, ergonomi og skadeforebyggende trening med fokus på fotball.

Mine hovedinteresser er skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening, idrettskader, nevrologi og kosthold. Dette er emnene jeg hovedsakelig vil skrive om på denne siden, men det vil også komme saker innenfor andre emner.

Setter stor pris på spørsmål, at du legger igjen en melding eller linker innholdet videre dersom du liker det du ser. Kom gjerne med innspill på emner du vil jeg skal skrive mer om dersom du har spesielle ønsker.

Vil gjerne legge til at denne bloggen ikke erstatter profesjonell hjelp ved skader og sykdom, den er kun ment som generell informasjon!

Om du lurer på noe så ta gjerne kontakt her eller på mail: martinhanstvedt@gmail.com

Bli med på praten! 3 kommentarer

 1. Kanon. Skikkelig bra blogg Martin. Jeg er sikker på at du vil komme langt med den mentaliteten, hjertevarmen og kunnskapen som du har. 🙂

  Vi liker virkelig det vi leser og ønsker å invitere deg med på spennende muligheter som betyr vinn-vinn for alle involverte. 🙂

  Du hører fra oss snart!

  mvh Hypnoterapeut Lene Larsen
  og grunnlegger av Ekvalibrium Team

  Svar
 2. Etter at jeg leste innlegget ditt om skuldersmerter av triggerpunkter i infraspinatus på fitnessbloggen elsker jeg deg. Takk Gud at det finnes smarte og presise mennesker som deg. Et forbilde i fysioterapi karrièren.

  Svar
 3. TAkk for flott infoside!!
  Mvh JG, SKien

  Svar

Kom gjerne med en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s