OM MEG

Jeg er manuellterapeut og fysioterapeut, og jobber til daglig med rehabilitering av nerve-, muskel-, og skjelettplager, i tillegg til å følge opp noen av landets fremste idrettsutøvere innen sprint, fotball, håndball, ulike grener innen friidrett, turn, svømming og kampsport.

Jeg brenner for faget og ønsker å hjelpe så mange som mulig til å nå sine mål – om det er mindre smerter og bedret funksjon, eller å forbedre sin fysiske kapasitet og prestasjonsevne.

Utdannelsen min, de samtaler og råd jeg har fått på veien, og den kontinuerlige prosessen med å hele tiden se etter forbedringer, har gjort at jeg har utviklet meg enormt de siste 13 årene.

Nå driver jeg en klinikk sammen med gode kollegaer på Paradis Fysioterapi og Manuellterapi, holder foredrag innen styrketrening, skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening for fotball og sprint, og samarbeider med ulike faggrupper innenfor prestasjonsfremmende trening. I tillegg driver jeg med webbasert oppfølging av kunder som ønsker å prestere bedre eller få hjelp med smertetilstander og rehabilitering etter skader. Jeg har også jobbet som konsulent innen treningsbransjen og drevet med utdanning av personlige trenere.

%d bloggers like this: