Jeg har skrevet et gjesteinnlegg på Prehabtrening.no om skuldertrening og med fokus på utadrotasjon i skulder som er en viktig del av et komplett treningsprogram. Her finner du 5 øvelser med video som kan være nyttige å forsøke.  Innlegget kan du lese her.

Prehabtrening.no er en side av Tommy Andrè Lande (ostepat og personlig trener) med masse gode artikler og videoer som anbefales å sjekke ut! Om du ønsker å finne øvelser for prestasjonsfremming, forebygging eller rehabilitering, er dette en side du vil ha stor nytte av å følge.

Bli med på praten! 2 kommentarer

  1. […] sekunder og gjenta 3-5 ganger daglig. Andre øvelser der man trener muskene finner du i artikkelen Trening av rotator cuffen. Det er også mulig å benytte manuell behandling med hender eller egenmassasje med bruk av tennis- […]

    Svar
  2. […] øvelser der man belaster Infraspinatus finner du i artikkelen Trening av rotator cuffen. Det er også mulig å benytte manuell behandling med hender eller egenmassasje med bruk av tennis- […]

    Svar

Kom gjerne med en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategori

Manuellterapi og fysioterapi

Stikkord

, , , , , , ,