Ukas anbefalte artikler – 25.08.12

Ukas anbefalte artikler handler om kinesiotaping, trening, kosthold og knehelse.

Enjoy!

Does Kinesiotape Work? The Effect of Kinesiotape on Scapular Mechanics and Impingement av Mike Reinold. Kinesiotape er noe du sikkert har sett ofte i OL. Her diskuteres effekten i forhold til skulder.

Real Life Training and Eating av Dan John. Les også om boka hans Never let go som anbefales på det sterkeste.

Facilitating VMO Activation with Isometric Hip Adduction av The Sports Physiotherapist. Denne artikkelen diskuterer bruk av isometrisk adduksjon i underekstremiteter under lukket kinetisk kjede for å fasilitere vastus medialis oblique. Verdt en titt!

It’s Not That Bad, You’re Not Broken, Now Start Training  av Dean Somerset. Som vanlig mye bra fra denne karen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: