Ukas anbefalte artikler – 16.03.12

Sjekk ut ukas anbefalte artikler! Tema denne uka er helsepersonell, pull-ups, styrke-  og kjernetrening.


Turf Wars Among Healthcare Providers av Lindsay Bayuk og What are these “turf wars” founded on? av Sigurd Mikkelsen er begge interessante innlegg som er inne på litt av de samme temaene beskrevet i mitt innlegg Velge behandler eller behandling?

The Myth of In-Season “Maintenance” Training av Ben Bruno der han skriver om styrketrening i sesongen.

Exercises You Should Be Doing: Half Kneeling Band Overhead Shrug av Tony Gentilcore viser en fin øvelse for øvre trapezius.

An Interview with Dr. Stuart McGill, Part II av Chad Waterbury tar for seg sit-ups, rotasjonsstyrke og kjernetrening. Kan regnes som en teaser for en kommende artikkel om kjernetrening fra undertegnede.

Leave a Reply

%d bloggers like this: